Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 25.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 25.03.21

Сънищата и Луната – четвъртък – 25.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 12 лунен ден

Сънищата през този период отразяват личното духовно израстване. При правилно тълкуване ще можете да разберете какви вътрешни конфликти имате, които ви отделят от божествения източник на благодат.

Ако сте сънували повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако в съня си сте видели много духовни образи и знаци (например, сънувате храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите и върху това. Може би толкова сте се откъснали от материалния свят и сте се отклонили към света на духовността, че сте загубили досег с реалността и се извисявате в облаците.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на различни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден.

Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Лъв също така е знак на лукса, така че сънищата показват също как можете да постигнете „кралски“ живот, какво трябва да правите за това.

Таро календар на сънищата

6 Мечове – Раздяла с нещо остаряло и предстоящо ново, което вдъхва несигурност, може би и малко страх. Раздялата със старото е предпоставка, без която новият бряг няма да ви се открие.                                 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп