Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 25.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 25.06.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 25.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

На този ден може да имате пророчески сънища

Сънищата на 25-о число от всеки месец - сънят, като правило, се изпълнява доста бързо и предвещава благополучие.

Сънищата на 4 лунен ден

На този ден може да имате пророчески сънища. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня. Образите, които ще ви се появят през този период, действат един вид като сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате. 

При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Може да се появи лош сън. Но дори и в този случай, не се отчайвайте. В много редки случаи той предсказва бъдещи катастрофални събития. Най-вероятно ви предупреждава за трудности или определени опасности. Затова е достатъчно просто да не губите бдителност в бъдеще.

Много хора в този ден ще сънуват своите роднини (по-специално, родители). Това показва наличие на проблем, който ви свързва един с друг.

Сънища при Луна в Лъв – В дните, когато Луната преминава през знака Лъв, повечето сънища са свързани с нашата творческа дейност, както и със състоянието на любовните отношения.

Творческите сънища дават прекрасна възможност да откриете за себе си тези творчески аспекти, които ще ви позволят да вършите работата си, така да се каже с успех. 

Любовните сънища  ще ви подскажат как да изградите отношенията с любимия си човек или какво трябва да направите (да промените в себе си, например), за да подобрите връзката си.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети