Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 26.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 26.03.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 26.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 2 лунен ден

Днес самите Висши Сили чрез изпратените ви съновидения се опитват да помогнат при избора на правилния път, така че животът да потече в хармония и единство с останалия свят. Сънищата съветват да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и ежедневието от живота. В края на краищата съдбата ни се състои от дребните неща.

Всяка, дори най-незначителната информация ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

Особено сериозно внимание трябва да се обърне на сънищата в този ден от тези, които са на кръстопът, в трудна ситуация и търсят правилното решение: това е сън, който може да ви помогне да излезете от безнадеждното положение.

Сънища при Луна в Овен

При Луна в Овен сънищата са динамични, живи, те предвещават събития, които силно могат да повлияят на личността на този, който ги сънува. Може да сънувате, че активно действате, бягате някъде, биете се с някого.

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел, и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Юпитер управлява сънищата в четвъртък.

Те ще разкажат за дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот, за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители.

Ако в съня си се виждате като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, може би ви предстои бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети