Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 26.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 26.12.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 26.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата от тази нощ могат да бъдат тежки, мъчителни, кошмарни, да оставят потискащо чувство у вас, но важното е, че не се сбъдват. Всичко е игра на подсъзнанието. Тъмната страна на нашата личност ни изпраща сигнали, на кое трябва да обърнем внимание.

Сънищата са под влияние на тригона на Луна с Уран. Среща на разума и емоциите, душата и интелекта. Те могат да ни донесат нови идеи и хрумвания – спомнете си внимателно какво сте сънували.

Сънища при Луна в Козирог

Тъй като Луната е в знак Козирог, това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища. Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо. Можете да се изкачите на планина, да се возите на асансьора или да преодолеете някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Да сънувате, че се качвате в асансьора, е предсказание за бърз напредък към богатство и слава; ако слизате надолу - не е добре, може да ви очакват неприятности.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети