Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 27.01.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 27.01.2022

Сънищата и луната – четвъртък – 27.01.2022 - Tribune.bg

В 25 лунен ден (след 02:51ч) е възможно да сънувате пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешният свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. 

Сънят веднага след полунощ може да се окаже пророчески и на него следва да се обърне внимание.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Ако сте имали лош сън през нощта, то е нужно сутринта като станете веднага да се помолите. Пуснете крана със студена вода (или идете на брега на реката) и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без следа всичко негативно и лошият сън нищо няма да ви причини.

Луната е в знак Скорпион,

затова сънищата могат да са изпълнени с мистика. Понякога приличат на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която пристига в този период чрез съня, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме. 

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание. 

Сънищата в четвъртък

Социалната планета Юпитер управлява този ден. Сънищата, които сте имали, могат да разкажат за бъдещите перспективи, да са свързани с работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители. Могат да ви подскажат, кои са дейностите, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Ако в съня си участвате в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети