Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 27.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 27.02.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 27.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 4 лунен ден

На този ден може да имате пророчески сънища. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня. Образите, които ще ви се появят през този период, действат един вид като сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате. 

При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната преминава през знаците на Зодиака, енергията на съответният знак се отразява в ежедневните дела и също намира отпечатък в сънищата, които виждаме в този момент. Гледайки лунния календар, можете да разберете какво ще сънувате през нощта и как да интерпретирате съня.  

Овенът е първият знак на цикъла, през който минава Луната, правейки пълна обиколка около Зодиака. Ярки и запомнящи се - това са най-често сънищата по време на преминаването на Луната през този знак. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел, както и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Почти сигурно можете да очаквате, че сънят по време на преминаването през знака Овен на Луната ще бъде свързан, по един или друг начин, с вашия личен успех (или с вашите лични провали).

Ако сте имали сън, в който изпитвате дълбоко чувство на безсилие, разочарование и депресия, това почти сигурно отразява невъзможност за реализиране в реалния живот. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати