Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 28 юли 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 28 юли 2022

Сънищата и луната – четвъртък – 28 юли 2022 - Tribune.bg

Неподходящо време за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което виждате в съня си, не е нищо повече от игра на вашето подсъзнание. Тези образи са свързани със „сенчестата“ страна на нашата личност, за която знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Образите на съня през този период трябва да бъдат внимателно анализирани и разработени. Те показват проблеми, които се опитваме да отстраним. Неразрешени, те просто се натрупват и оказват постоянен натиск върху подсъзнанието. По същата причина се отнасяйте към тях с необходимото уважение и сериозност.

Не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

В древните мистични школи било обичайно да извършват ритуали на различни очистващи практики. Например палели огньове или свещи, които да горят през по-голямата част на деня. След угасване на огъня пепелта била заравяна на дълбоко в земята, тъй като се смятало, че в пламъка са изгорени много зли духове и вредни същества, а пепелта е трябвало да бъде заровена, за да не може повече да бъде намерена. Може да извършите подобен ритуал, ако сте сънували някой кошмар.

В дните, когато Луната е в знак Рак, може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите. Всъщност тези сънища разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки.

В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна. По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни.

Ако сте имали последните, не се плашете, ами внимателно ги анализирайте какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, че може би сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

Сънищата в четвъртък

Социалната планета Юпитер управлява този ден. Сънищата, които сте имали, могат да разкажат за бъдещите перспективи, да са свързани с работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители. Могат да ви подскажат, кои са дейностите, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Ако в съня си виждате себе си като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати