Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 28.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 28.01.21

Сънищата и Луната – четвъртък – 28.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 16 лунен ден

Често сънищата на този лунен ден са пророчески, но не винаги. Понякога те са просто огледало на нашето вътрешно състояние. И вие сами трябва да определите кои от тези сънища сте видели тази нощ.

Пророческите сънища като правило ще бъдат доста реалистични. Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги, познати места. На картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и да бъдат изтълкувани. Голяма е вероятността този сън да е пророчески.

Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вашето вътрешно психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук никакви съновници няма да ви помогнат, опитайте се да разберете какви черти и проблеми ви се разкриват чрез подобен сън. 

Ако правилно изтълкувате тези образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънищата днес са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болния човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възстановяване. Здравият човек, благодарение на сънищата си, се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Сънища при Луна в Лъв

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да сънувате някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования.                                                                                                                                                                                                                                                    


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети