Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 28.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 28.05.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 28.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 6 лунен ден

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения.

Всички съновидения, дори привидно най-абстрактните или безсмислените, трябва да се разглеждат като изпратени свише, тъй като се смята, че шестият лунен ден е време за получаване на откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други нива на битието.

Сънищата могат да сигнализират за недовършени дела, енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете.  Ако сънувате познат човек, означава, че неразрешен проблем ви свързва с него (възможно е да имате някакъв дълг към него – материален, морален). Може сънищата ви да намекват и за други неразрешени проблеми, които се нуждаят от бързо разрешение.

Не се опитвайте да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте усещанията, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Лъв също така е знак на лукса, така че сънищата показват също как можете да постигнете „кралски“ живот, какво трябва да правите за това.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети