Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 28.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 28.05.20

Снимка:

Сънищата на 6 лунен ден

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения.

Всички съновидения, дори привидно най-абстрактните или безсмислените, трябва да се разглеждат като изпратени свише, тъй като се смята, че шестият лунен ден е време за получаване на откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други нива на битието.

Сънищата могат да сигнализират за недовършени дела, енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете.  Ако сънувате познат човек, означава, че неразрешен проблем ви свързва с него (възможно е да имате някакъв дълг към него – материален, морален). Може сънищата ви да намекват и за други неразрешени проблеми, които се нуждаят от бързо разрешение.

Не се опитвайте да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте усещанията, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Лъв също така е знак на лукса, така че сънищата показват също как можете да постигнете „кралски“ живот, какво трябва да правите за това.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още