Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 28.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 28.11.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 28.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

2 лунен ден до 09:16 ч – На този ден всички сънища са породени от нашата интуиция или идват от подсъзнанието. Те просто са много трудни за тълкуване.

Днес самите Висши Сили чрез изпратените ви съновидения се опитват да помогнат при избора на правилния път, да решите кармичните си задачи, така че животът да потече в хармония и единство с целия свят.

Сънищата съветват да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и ежедневието от живота. В края на краищата съдбата ни се състои от дребните неща.

Всяка, дори най-незначителната информация, ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

Ако сънят е бил отрицателен, много вероятно е настроението ви да бъде развалено за следващите седмици (непрекъснато ще връщате мислите си към този сън). Всъщност през този период нощните съновидения не са много информативни.

Може да има празни сънища, на които не бива да придавате значение, това означава, че задачите ви все още не са посочени. Ако в съня ви е имало някаква пречка, която не сте могли да преодолеете, то в живота си лесно ще успеете да го направите.

Сънищата при Луна в Стрелец

Те се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. Могат да покажат вашия собствен духовен път. Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата под този знак са пълни с философски смисъл, може да разкрият смисъла на живота.

Под Луната в Стрелец сънищата са ярки, като живи, в тях често става въпрос за пътуване – може да летите или плувате някъде или да наблюдавате впечатляващи гледки към природата, грандиозни панорами или масови събития.

Тези сънища често отразяват вашите мечти.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети