Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 29.07.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 29.07.2021

Сънищата и луната – четвъртък – 29.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден обикновено не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески. Могат да бъдат доста вдъхновяващи. Този лунен ден е наситен с много енергия, носи в себе си творческо начало.

Сънищата ще ви покажат свързваща нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Tоест, дават възможност да погледнете живота си отвисоко, да направите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност.

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите, както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди.

Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка. Ако се разтълкуват правилно тези сънища, могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления, така и отрицателните - всички ще намерят изход тази нощ.

Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените.

Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знак Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак: ярки личности, знаменитости, вашите лични намерения, планове, цели, начина ви на действие.

Положението на Луната в личния ви хороскоп показва сферата на живота, към която сънят принадлежи.

Основният недостатък на Овена е егоцентризмът и ако сте видели сън с предсказание за лоши събития, докато Луната е била в Овен, анализирайте в какво се проявява вашият егоцентризъм. Не е необходимо веднага да станете щедри и да започнете да раздавате нещата си.

Сънищата в четвъртък

Социалната планета Юпитер управлява този ден. Сънищата, които сте имали, могат да разкажат за бъдещите перспективи, да са свързани с работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители. Могат да ви подскажат, кои са дейностите, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Ако в съня си виждате себе си като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати