Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 29.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 29.08.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 29.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

29 лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата. Те като правило не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи.

 Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Образите са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена. Съновиденията от този период трябва да бъдат внимателно разгледани и анализирани, тъй като показват проблемите, от които се опитваме да се отървем.

През деня се опитайте да поддържате равновесие, добро настроение. 

Сънищата в четвъртък

Четвъртък се управлява от Юпитер. Сънищата, които сте имали в този ден, ще разкажат за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители. Сънищата в четвъртък ще разкажат за дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Ако в съня си участвате в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро може би ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.

Сънища при Луна в Лъв

Дните, когато Луната преминава през знака Лъв, повечето сънища са свързани с нашата творческа дейност, както и със състоянието на любовните отношения.

Творческите сънища дават прекрасна възможност да открием за себе си тези творчески аспекти, които ще ни позволят да вършим работата си с успех. А любовните сънища  ще подскажат как да изградим отношенията с любимия си човек или какво трябва да направим, за да подобрим връзката си.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети