Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 31.03.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 31.03.2022

Сънищата и луната – четвъртък – 31.03.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 28 лунен ден  (до 07:08ч) 

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот. 

Сънища при Луна в знак Риби

Тези сънища винаги са свързани с далечното бъдеще и мечтите ни. Луната в Риби ни настройва да получаваме съвети, свързани с нашето бъдеще и разкриват такива черти на личността като податливост, уязвимост, мечтателност, разбиране и проява на собствените ни способности.

Ако сънят ви е бил спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. По-леките и приятни сънища показват, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени.

Сънищата под Риби могат да бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, приказни ситуации.

Сънищата в четвъртък

Юпитер е управител на деня. Ако сте сънували нещо на любовна тема най-вероятно сънят отразява вашите надежди скоро да си намерите потенциален партньор или е последица от минали чувства. 

Ако сте сънували починали роднини, близки - това винаги е предупреждение. Помислете за всяка стъпка, не извършвайте необмислени действия - и неприятностите ще ви заобиколят. Сънищата ви са пряко указание за това как да действате, но не тълкувайте образите буквално. Необходимо е да изхождате от собственото си светоусещане и разбиране за живота. Ако досега сте имали някакви проблеми, които не сте могли да решите, то сега сънят ви може да се съдържа „ключът” към тяхното решение. Ако сте имали неприятен сън, не трябва да му вярвате. Сънищата в това лунно денонощие рядко биват сериозни.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети