Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 4.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 4.07.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 4.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 4-то число от месеца често предвещават добро, но трябва дълго да се чака

Сънищата в сряда срещу четвъртък, преди всичко съдържат информация за бъдещи промени, които засягат кариерата, бизнес и финансови въпроси. Имате шанс да заемете по-висока позиция, да се срещнете с нови хора, които могат да помогнат да напреднете по кариерната стълбица.

Сънищата в сряда срещу четвъртък  имат една характеристика - те се сбъдват, ако успеете да ги запомните във всичките им подробности. Ако не сте успели да запомните подробностите - не трябва да разчитате на успех, не се очакват положителни промени в близко бъдеще. Напротив, скучната ежедневна рутинна работа ще ви донесе недоволство и лошо настроение. Ситуацията може да се промени не по-рано от две седмици и тогава не бива да пропускате своя шанс.

Ако сте сънували нещо на любовна тема,  не очаквайте да ви донесе романтична връзка. Юпитер, който е управител на деня, не принадлежи към чувствените планети. Най-вероятно сънят отразява вашите надежди скоро да си намерите потенциален партньор или е последица от минали чувства.

Ако сте сънували починали роднини, близки - това винаги е предупреждение. Помислете за всяка стъпка, не извършвайте необмислени действия  и неприятностите ще ви заобиколят.

Сънищата ви от тази нощ и сутрин дават пряко указание за това как да действате, но не тълкувайте образите буквално. Необходимо е да изхождате от собственото си световъзприятие и разбиране за живота. Ако досега сте имали някакви проблеми, които не сте могли да разрешите, то сега в съня ви може да се съдържа „ключът” към тяхното решение.

Ако сте имали неприятен сън, сега не трябва да му вярвате. Сънищата в това лунно денонощие рядко биват сериозни.

Знаете ли, че в съня си можете да отслабнете?

Здравият сън е най-простият и лесен начин да отслабнете. Проучванията потвърждават, че тези, които спят по 8,5 часа губят два пъти повече мазнини от тези, които не могат да спят повече от 5,5 часа, въпреки факта, че намаляват броя на калориите. Но това не е всичко. Вашите навици преди лягане също могат да повлияят на това дали можете да загубите килограми, докато спите. Знаейки няколко трика, можете да заблудите тялото си и да го настроите за лесно отслабване. Ето един.

Ако искате да ядете преди лягане, отдайте предпочитание на чаша мляко, кефир или кисело мляко. Млечните продукти притъпяват глада и поддържат формата на мускулите. Факт е, че млякото и млечните продукти съдържат казеин, бавно смилаема форма на протеин, който снабдява мускулите с аминокиселини за тяхното изграждане. Добре е да се знае, че чрез увеличаване на мускулната маса, вие увеличавате метаболизма и изгаряте повече калории през деня.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети