Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък– 09.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък– 09.09.2021

Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден (до 09:28ч)

Тези сънища се считат за послания, изпратени от Висшите сили.

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключa. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Сънища при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови. Те дават шанс да се усетят онези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

Основната задача на Везните е да търсят и намират баланс. Това състояние е много лесно да се наруши, така че Везните го търсят постоянно. Понякога обаче се уморяват от такава работа и забравят за стабилността, изпадат в крайности. Може би сте забравили за баланса и по някакъв начин сте стигнали до крайност?

Веднага след лош сън се запитайте: не съм ли твърде отнесен/а? Може би придавате твърде голямо значение на определени хора или неща в живота си и това нарушава хармонията във вас?

Сънищата в четвъртък

Ако сте сънували нещо на любовна тема,  не очаквайте да ви донесе романтична връзка. Юпитер, който е управител на деня не принадлежи към чувствените планети. Най-вероятно сънят отразява вашите надежди скоро да си намерите потенциален партньор или е последица от минали чувства.

Ако сте сънували починали роднини, близки - това винаги е предупреждение. Помислете за всяка стъпка, не извършвайте необмислени действия - и неприятностите ще ви заобиколят.

Сънищата дават пряко указание за това как да действате, но не тълкувайте образите буквално. Необходимо е да изхождате от собственото си свето-възприятие и разбиране за живота. Ако досега сте имали някакви проблеми, които не сте могли да разрешите, то сега в съня ви може да се съдържа „ключът” към тяхното решение.

Ако сте имали неприятен сън, не се тревожете. Сънищата в това лунно денонощие рядко биват сериозни.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още