Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – неделя – 01.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – неделя – 01.08.2021

Сънищата и луната – неделя – 01.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 23 лунен ден

В този лунен ден по-често сънищата са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите потиснати. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този лунен ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва на обратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънища са свързани с вътрешния свят и чрез тях подсъзнателния ум се опитва да предаде важна информация. При по-внимателен анализ на сънищата, можете да откриете неочакван изход от ситуация, която дълго време ви  е притеснявала.

Единственият недостатък на такива сънища е, че са много трудни за правилно тълкуване. Пълни са със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

Сънищата под Луна в Телец често са за нещо, свързано с паричните въпроси и самоувереността ни.

Луната в Телец ни настройва да получаваме съвети, свързани с финансовия сектор и здравословното състояние и такива качества като спокойствие и увереност, интелектуални способности, прекомерна загриженост за парите и желание за комфорт.

Сънищата в неделя

В неделя сънищата се влияят от Слънцето и са свързани с почивка, релакс, пътуване, любими хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи творческата ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, но през целия ден ще си спомняте важни пасажи от съня.

Ако сте имали радостен и приятен сън, вдъхновяващ, очаквайте скоро среща с интересен човек, който ще ви вдъхнови. Възможно е да срещнете половинката си, ако сте сами или да разрешите възникнал конфликт или спор. Вие сами може да откриете в себе си нови способности или таланти.

Сънят, който оставя неприятен послевкус, тежък и тъмен, най-вероятно показва, че сте много напрегнати. Обърнете внимание на такъв сън, това е вид предупреждение, грижете се за здравето си, опитайте се да се отпуснете, да релаксирате повече, не се претоварвайте с ненужна работа.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати