Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 01.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 01.09.19

Сънищата и Луната – неделя – 01.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата са една от формите, чрез които нашето подсъзнание общува с разума ни. Те не бива да се възприемат буквално, а само като указващи знаци. И то само тези от тях, които сте запомнили, защото това означава, че насън не сте успели да се ориентирате в ситуацията и ще трябва да го направите наяве.

Правилното разгадаване на сънищата изисква много усилия. Първо, трябва да приучите подсъзнанието си към определена символика. Най-често ни се присънват неща, които нашето подсъзнание пресъздава във форми и събития, основани на асоциативни впечатления.

Сънищата, които сте сънували тази нощ до 09:00ч сутринта, принадлежат на 2 лунен ден.

Днес самите Висши Сили чрез изпратените ви съновидения се опитват да помогнат при избора на правилния път, така че животът да потече в хармония и единство с останалия свят. Сънищата съветват да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и ежедневието от живота. В края на краищата съдбата ни се състои от дребните неща.

Всяка, дори най-незначителната информация ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

Сънят във 2-ри лунен ден и смисълът на образите могат да бъдат разшифровани, като се обърне внимание на положението на Луната в зодиакалния кръг. Знакът ще ви каже в коя област да търсите отговори. В случая Луната сега се намира в знак Везни, който отговаря за партньорството. Повече информация ще извлечете, ако знаете кой дом попада в този знак в личния ви хороскоп.

В сънищата през времето на Везни се дава също информация за неприятни за вас личности, които са ви в опозиция, за онези, които общуват с вас и които ви причиняват вътрешно напрежение (враговете ви).

Особено сериозно внимание трябва да се обърне на сънищата в този ден от тези, които са на кръстопът, в трудна ситуация и търсят правилното решение: това е сън, който може да ви помогне да излезете от безнадеждното положение.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети