Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 02.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 02.02.20

Сънищата и Луната – неделя – 02.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 9 лунен ден

Деветият лунен ден е сложен с това, че човекът все още преживява трансформациите, които са му се случили предния ден. Съмненията правят всеки човек уязвим, поради това сънищата на този ден могат да бъдат плашещи и неприятни. Отрицателната енергия на деветия лунен ден прониква в нашите сънища. 

Възможно е да сънувате кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост, дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват. 

Много е вероятно в съня си да изживеете, че сте жертва на някаква измама, да изпитвате илюзии, съмнения, несигурност, притеснения. Лош късмет ви преследва. Срещате някакви изкушения или не можете да се измъкнете от мрежа от събития, които преливат едно в друго.

Подсъзнанието чрез съня ни насочва към онези места в тялото и живота, където има проблеми, които трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, показват вашия вътрешен свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нереализирани планове, нерешени проблеми от емоционален характер. Затова като се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние. 

Всичко, което ви се появява насън тази нощ е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

Ако правилно интерпретирате съня и решите да отрежете този Гордиев възел, вашият енергиен фон, който е нарушен и уязвим от толкова дълго време, най-накрая ще се изравни. Това ще ви донесе емоционално успокоение и физически ще се почувствате много по-добре. 

Луната е в знак Телец

Телецът е знак на земята, практичен, благоразумен. Но понякога неговата практичност и благоразумие прерастват в прекомерен прагматизъм. И ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете, може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте, четете поезия, гледайте вдъхновяващи снимки на природата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети