Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 02.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 02.05.21

Сънищата и Луната – неделя – 02.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко сте осъзнати творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас. Сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Сега само един символ в съня има значение. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Луната в знак Козирог увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Сънищата в неделя

В неделя сънищата се влияят от Слънцето и са свързани с почивка, релакс, пътуване, любими хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи творческата ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, но през целия ден ще си спомняте важни пасажи от него.

Ако сте имали радостен и приятен сън, вдъхновяващ, очаквайте скоро среща с интересен човек, който ще ви вдъхнови. Възможно е да срещнете половинката си, ако сте сами или да разрешите възникнал конфликт или спор. Вие сами може да откриете в себе си нови способности или таланти.

Сънят, който оставят неприятен послевкус, тежък и тъмен, най-вероятно показва, че сте много пренапрегнати. Обърнете внимание на такъв сън, това е вид предупреждение, грижете се за здравето си, опитайте се да се отпуснете, да релаксирате повече, не се претоварвайте с ненужна работа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети