Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – неделя – 03.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – неделя – 03.10.2021

Сънищата и луната – неделя – 03.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 27 лунен ден (след 03:28ч)

Тази нощ е възможно да получите откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно.

Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънища при Луна в Лъв

Лъвът е благороден знак, но той е цар и винаги проявява своята власт. И ако сте имали лош сън, кошмар, помислете не се ли превръщате и вие в жесток цар спрямо близките, околните. Старайте се да проявите в отношенията си благородство и сънят ви няма да се сбъдне.

Този знак е свързан с любовта, но ако вие отказвате да обичате ближните, а обичате само себе си, може да имате неприятности в реалният живот. Ако се изпълните с добри чувства към околните, лошото ще ви се размине.

Сънищата в неделя

В неделя сънищата се влияят от Слънцето и са свързани с почивка, релакс, пътуване, любими хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи творческата ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, но през целия ден ще си спомняте важни пасажи от съня.

Често сънищата в неделя могат да ви разкрият неизвестни умения, за които не сте подозирали. Информацията за тях е съществувала досега само във вашето подсъзнание и се опитва да даде специални сигнали, които да ви накарат да предприемете решителни действия.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати