Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 03.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 03.11.19

Сънищата и Луната – неделя – 03.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 7 лунен ден

Сънищата на 7 лунен ден повечето са пророчески. В отличие от другите дни, те лесно се тълкуват. Сънят може дори да съдържа информация за вашата истинска цел, за настоящите дела, които ще ви донесат истинска радост и значителни ползи. 

Най-голямо внимание трябва да се обърне на думите, които чувате в сънищата - именно в тях се съдържа посланието, адресирано до вас. Всеки, който може правилно да интерпретира смисъла на думите чути в съня, ще открие много полезни неща, защото ги изпраща подсъзнанието, което се изразява в съня чрез думи в седмия лунен ден.
Думите, изречени в съня, е желателно да се запишат веднага като се събудите, а на следващия седми лунен ден да се сравни с това, което може да чуете отново. Ще направите невероятно откритие. 

Ако в съня си видите някакъв символ, който има значение за вас, т.е. олицетворява за вас висш авторитет, висшата мъдрост и т.н., тогава всичко, което се казва, ще бъде директно откровение за вас. Ако вярващите в съня си видят Исус Христос, Божията майка или Йоан Богослов, тогава всичко, което е казано, трябва да бъде взето под внимание.

Луната е все още в знак Козирог, затова е възможно да сънувате роднини, родители, дори да са починали. Освен това сънищата могат да са свързани с работата и кариерата, взаимоотношенията с колегите.

Сънищата в ранните часове на неделя

Неделя е под управлението на Слънцето, така че сънищата ви може да са свързани с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Могат да показват какво ви прави щастливи и да донесат положителни емоции.

В неделя обикновено се сънуват ситуации или хора, които изпълват живота ни със светлина, които ни носят радост или обратното - помрачават радостта ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро нещо позитивно ще влезе в живота ви.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети