Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 04.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 04.04.21

Сънищата и Луната – неделя – 04.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 22 лунен ден (след 03:02 часа)

Сънищата в този лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. 

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот. 

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Сънища при Луна в Козирог

Това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства също работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища. Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо. Можете да се изкачите на планина, да се возите на асансьора или да преодолеете някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата при стара (намаляваща) Луна показват това, което ще изчезне от живота ви, защото е ненужно, неактуално.                                     

Ако сте сънували кошмар, това в същност предвещава добро, защото показва, че неприятностите ще си отидат от живота ви. По тази причина сънищата при намаляваща фаза на Луната се наричат изчистващи.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати