Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 04.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 04.04.21

Снимка:

Сънищата на 22 лунен ден (след 03:02 часа)

Сънищата в този лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. 

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот. 

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Сънища при Луна в Козирог

Това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства също работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища. Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо. Можете да се изкачите на планина, да се возите на асансьора или да преодолеете някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата при стара (намаляваща) Луна показват това, което ще изчезне от живота ви, защото е ненужно, неактуално.                                     

Ако сте сънували кошмар, това в същност предвещава добро, защото показва, че неприятностите ще си отидат от живота ви. По тази причина сънищата при намаляваща фаза на Луната се наричат изчистващи.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             


Топ новини

виж още

Актуална тема