Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 04.07.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 04.07.21

Сънищата и Луната – неделя – 04.07.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден (след 02:15ч)

На този ден сънищата рядко са пророчески. По правило те ни разкриват скритите аспекти на нашия сексуален живот. 

Ако са били приятни, значи всичко е в ред със сексуалната ви енергия, но ако сте сънували нещо ужасно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно състояние и сексуалността ви не се разкрива напълно. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Тези сънища често ни насочват към нереализираните ни творчески енергии, показват силните и слабите ни страни. Ако правилно интерпретирате видяното от насън, лесно можете да определите по кой път трябва да продължите, как да развиете своя творчески потенциал, за да намерите истинска хармония и щастие в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да ни покажат фрагменти от миналия ни живот. Но във всеки случай, бъдете внимателни към символите и изображенията, с тяхна помощ можете да направите важни изводи за себе си.

Сънища при Луната в знак Телец.

Телецът е знак на земята, практичен, благоразумен. Но понякога неговата практичност и благоразумие прерастват в прекомерен прагматизъм. 

Сънищата може да са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от тези сънища в този период са свързани с плътските и материалните радости.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете, може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте, четете поезия, гледайте вдъхновяващи снимки на природата.

Сънищата в неделя

В неделя сънищата се влияят от Слънцето и са свързани с почивка, релакс, пътуване, любими хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи творческата ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, но през целия ден ще си спомняте важни пасажи от съня.

Ако сте имали радостен и приятен сън, вдъхновяващ, очаквайте скоро среща с интересен човек, който ще ви вдъхнови.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети