Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 04.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 04.10.20

Сънищата и Луната – неделя – 04.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са пряко свързани с енергийното състояние на човек. Ако не знаете как да контролирате енергията, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва хаотично, за поддържане на различни състояния, които не носят чувство на удовлетворение и вътрешен мир. 

Сънищата в този период са значителни. Важно е не толкова съдържанието на съня, колкото чувството, което оставят след събуждане. 

Ако сънят е приятен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след съня си се чувствате добре, това означава, че в живота си вървите в правилната посока и можете да разчитате на реализацията си в отношенията с хората. Радостните и приятните свидетелстват за запаси от вдъхновение и творческа енергия. 

Ако след събуждане на душата ви е тягостно или тревожно, това означава, че сте твърде затворени и трябва да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото, трябва да добавите повече творчество и радост към живота си. Тягостните и печални сънища говорят за подтисната сексуална енергия. 

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно, къде не е разумно да я изразходвате.

Сънищата в този ден по правило не се сбъдват, но може да дадат указание за текущото състояние на физическото тяло.

 

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака Телец, сънища са предимно земни. Повечето от съновиденията са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот.  

Сънищата може да са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от тези сънища в този период са свързани с плътските радости. 

През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне.  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети