Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – неделя – 05.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – неделя – 05.09.2021

Сънищата и луната – неделя – 05.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата са под влияние на 28 лунен ден (след 04:40ч)

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване.

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот.

Сънища при Луна в Лъв

Лунната енергия в този знак често предизвиква образи, свързани с нашите професионални дела, творчески способности и любовни отношения. Анализ на такива сънища ще даде възможност да се осъзнаят редица грешки, допуснати в миналото, и да се работи върху тях.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители).

Сънищата в неделя

Неделя е под управлението на Слънцето, свързано с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата в това време показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

В първите часове на неделния ден можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - помрачавайки радостта ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови идеи, нещо позитивно ще влезе в живота ви.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети