Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 06.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 06.09.20

Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е твърде лесно да се направи погрешно заключение след съня, затова се препоръчва сънищата попадащи в този лунен ден да не се тълкуват, ако нямате опит в това.

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или дори плашещи събития и образи.

Тази нощ съновиденията са силно повлияни от интуицията ни. В такива сънища често се крие указание, което ни позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви  илюзии, то днес в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как се справяте с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

Сънищата в ранните часове на неделя

В неделя сънищата са свързани с почивка, релаксация, пътуване. Влияние върху тях оказва Слънцето. Обикновено те са леки, безтегловни и олицетворяват творческата ви страна. Обикновено са реалистични, доброжелателни, топли, често остава споменът от тях и неволно искаме да видим продължението им.

 По принцип, настроението на съня съответства на това, което се случва в реалния живот. Например, ако сте сънували, че участвате в празничен купон, тогава ви очакват приятни промени в живота ви. И те скоро ще се случат.

Сънищата, които оставят неприятен привкус, тежки и мрачни, най-вероятно показват, че сте много пренатоварени.  Това е един вид предупреждение - грижете се за здравето си, опитайте се да се отпуснете, да си почивате повече, да не се обременявате с ненужна работа.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още