Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 06.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 06.10.19

Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 8 лунен ден.

Ден на трансформацията и вътрешните промени. Възможно е, след като сънувате нещо, да промените гледната си точка, да осмислите нещата по нов начин. Ако на сън искате прошка от някого, значи сте стигнали до състояние на ново „прераждане” и вътрешно пречистване.

Днешните сънища са истинско откровение: те откриват какво се крие дълбоко в човешкото подсъзнание.  Няма да ви  е лесно да ги разтълкувате, но ако знаете как да хванете нишката за правилна интерпретация, ще можете да разберете какво се случва в живота ви и как трябва да продължите напред, какви и къде са необходими корекции.

Често сънищата за осмия лунен ден показват онези желания, които не са изпълнени, планове, които не са реализирани. Така че може би е време да поправите грешките от миналото.

В древните книги се споменава, че през този период пред нас се е отваря завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „котви” от миналото ни задържат в настоящето и не ни позволяват да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате стари проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане значително по-лесен.

На този ден е важно също, след събуждане, да си спомняме усещанията, които сте имали в съня си. Ако почувствате свобода и лекота, тогава сте на прав път.

Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви.

Таро календар на сънищата

Карта Справедливост – сънят ви означава, че трябва да имате много ясна представа какво и защо правите, за да решите ясно как да се държите по-нататък. Освен това показва, че можете да разчитате на справедливо и доброжелателно отношение към себе си, но ако се опитате да постигнете целта си чрез измама или други нечестни средства, тогава провалът е гарантиран.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив