Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 06.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 06.12.20

Сънищата и Луната – неделя – 06.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 22 лунен ден

Тези сънищата често биват пророчески. Те носят много полезна информация. Тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. 

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, опасности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, непременно означават нещо лошо в реалния живот. 

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания или послания, които трябва да усвоите. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

 

Сънища при Луна в Лъв

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето (което също е управител и на неделния ден), сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Лъв също така е знак на лукса, така че сънищата показват също как можете да постигнете „кралски“ живот, какво трябва да правите за да подобрите живота си.

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. 

Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети