Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 07.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 07.02.21

Сънищата и Луната – неделя – 07.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Значение на сънищата в 26 лунен ден

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, тогава имате твърде ниско самочувствие.

В сънищата в този лунен ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате мълния, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата. Може да имате сънища, които подобряват настроението. Сънищата могат да се сбъднат, особено цветните.

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Ако в сънищата си в двайсет и шестия лунен ден проявявате такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че сте такива и в реалния живот. Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, трябва да мислите за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята.

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

Синият цвят в съня ви може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата в неделя

Тези сънища са под влияние на Слънцето и са свързани с почивка, релакс, пътуване, любими хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи творческата ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, но през деня ще си спомняте важни пасажи от него.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати