Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 07.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 07.03.21

Сънищата и Луната – неделя – 07.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия.

Ако са били приятни, значи всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Луна в Козирог (след 04:21ч)

За тези, за които работата и кариерата са много важни, има смисъл да обърнат специално внимание на сънищата, които са имали, докато Луната е в знака на Козирог. Сънищата в този момент, независимо какви са те, дават ръководство на онези, които се стремят да укрепят социалното си положение, да покажат възможностите за професионално израстване. 

Неделните сънища

Неделя е под управлението на Слънцето, свързано с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата в това време показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

В първите часове на неделния ден можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - помрачавайки радостта ви. Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови идеи, нещо позитивно ще влезе в живота ви.

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата при стара (намаляваща) Луна показват това, което ще изчезне от живота ви, защото е ненужно, неактуално.

Ако сте сънували кошмар, това в същност предвещава добро, защото показва, че неприятностите ще си отидат от живота ви. По тази причина сънищата в намаляваща фаза на Луната се наричат изчистващи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети