Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 07.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 07.07.19

Сънищата и Луната – неделя – 07.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Тълкуване на сънищата в 5 лунен ден (от 09:56 ч. на 6 юли до 11:11 ч. на 7 юли)

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и балансирано в живота и съдбата ви. Има ясна предпоставка за прояви на разточителство, лекомислие, гняв. Ако сте сънували неприятен сън – може би трябва да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища трябва да се прави особено внимателно, защото те отразяват вътрешния свят и състоянието на човека. Дешифрирането на символи и асоциации дава възможност да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното усъвършенстване и развитие или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или  постоянно се въртите в кръг в едно положение. Слушайте собствената си интуиция и тя ще ви подскаже как да намерите изход от тази ситуация. Това е период на трансформация на духовното състояние и подготовка за външни промени.

Ако се събудите с тежко чувство, това е сигурен знак, че е време да промените нещо в живота си. Ако на този ден те сънували, че плачете на сън, може да се тълкува като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълнено с нови положителни енергии и ще ви донесе лекота.

Сънищата събота срещу неделя

Сънят от събота срещу неделя може да бъде пророчески или да не носи никаква информация. Отговорът зависи от това до колко ясен и ярък е бил сънят. Периодът е под управлението на Слънцето. Яркото светило изисква яснота за тълкуване.

Сънищата от тази нощ показват какво ще се случи в близко бъдеще, дали мечтите и стремежите ви ще станат реалност. По принцип, настроението на съня съответства на това, което се случва в реалния живот. Например, ако сте сънували, че участвате в страхотен празничен купон - очакват ви приятни промени в живота ви. И те скоро ще се случат.

Ако ли пък в съня си сте направили едно очарователно пътуване, срещнали сте  хора, тогава очаквайте радикална промяна в съдбата чрез нов, но полезен за вас човек.

Често сънищата от събота до неделя работят могат да ви разкрият неизвестни умения за които не сте подозирали. Информацията за тях съществува досега само във вашето подсъзнание и се опитва да даде специални сигнали, които да ви накарат да предприемете решителни действия.

Мечтаете за романтична връзка, която може да доведе до семейство и сте видели това в съня си събота срещу неделя – тогава има шанс да станат желанията ви реалност.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати