Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – неделя – 08.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – неделя – 08.08.2021

Сънищата и луната – неделя – 08.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 05:48ч)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи.

Сънища при Луна в знак Лъв

Повечето от сънищата в този период са свързани с творческа ви страна, както и със състоянието на нещата на любовния фронт. В същото време изобщо не е необходимо работата ви да бъде свързана например с изобразителното изкуство или да сте дълбоко влюбени. Така наречените творчески сънища в дните на Лъва ни предоставят прекрасна възможност да открием за себе си тези творчески аспекти в живота си.

Сънищата могат също така да съдържат показатели как да подобрите материалното си благополучие, къде да инвестирате с най-голяма полза.

Възможни е да се появят и кошмари. Причината за това се крие в енергията, с която Луната ни зарежда в огнените знаци. Повишената активност и импулсивността, контактите с голям брой хора през деня са доста плодородна почва за нашия уморен организъм и мозък, които ни изпращат съновидения под формата на плашещи образи и сюжети.

Сънищата в неделя

Неделя е под управлението на Слънцето, свързва се с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата в това време показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

В първите часове на неделния ден можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - помрачавайки радостта ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови идеи, нещо позитивно ще влезе в живота ви.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети