Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 08.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 08.09.19

Сънищата и Луната – неделя – 08.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ и сутрин, са под влияние на 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни, неприятни и болезнени. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост,  дори лека депресия. Но във всичко това има добър момент: сънищата на деветия лунен ден не са пророчески и не се сбъдват. 

Образите, които се появяват в сънищата от този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и в хиперболизираната форма отразяват някакъв личен конфликт, дълбоко скрит на подсъзнателно ниво. Затова като се събудите от лош сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние, как отразява вашите черти на характера. Може дори да се върнете мислено в ранните детски години. Често много проблеми в зряла възраст идват от този период.

Сънищата на този лунен ден са своеобразни фарове, които отправят предупреждения срещу негативни събития в живота. Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате. 

Сънищата в ранните часове на неделя

В неделя сънищата са свързани с почивка, релаксация, пътуване. Влияние върху тях оказва Слънцето. Обикновено те са леки, безтегловни и олицетворяват творческата ви страна. Обикновено са реалистични, доброжелателни, топли, често остава споменът от тях и неволно искаме да видим продължението им.

 По принцип, настроението на съня съответства на това, което се случва в реалния живот. Например, ако сте сънували, че участвате в празничен купон, тогава ви очакват приятни промени в живота ви. И те скоро ще се случат.

Сънищата, които оставят неприятен привкус, тежки и мрачни, най-вероятно показват, че сте много пренатоварени.  Това е един вид предупреждение - грижете се за здравето си, опитайте се да се отпуснете, да си почивате повече, да не се обременявате с ненужна работа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати