Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 08.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 08.11.20

Снимка:

Сънищата, които сте сънували принадлежат на 23 лунен ден.

Повечето от сънищата на този лунен ден са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите с лошо чувство в душата. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва на обратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънищата са свързани с вашия вътрешен свят, чрез тях вашият подсъзнателен ум се опитва да ви предаде важна информация. Например, с внимателен анализ на сънищата, можете да видите неочакван изход от ситуация, която дълго време ви притеснява.

Единственият недостатък на такива сънища е, че са много трудни за правилно тълкуване. Те са пълни със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, могат да покажат възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители).

Сънищата в неделя

Неделята е денят на Слънцето, свързан с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата, които идват през нощта и ранните часове на неделя, показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

Можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - затъмняват радостта ви.

Красивият сън призовава за енергична творческа дейност и подсказва, че скоро ще имате нови идеи, както и интересни познати с изключителни способности. Сънят може да бъде предвестник на голяма любов или да ви помогне да откриете таланта, който е останал скрит за вас.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още