Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 08.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 08.12.19

Сънищата и Луната – неделя – 08.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 12 лунен ден

Сънищата от тази нощ или сутрин отразяват нашето духовно израстване, показват какви вътрешни конфликти имаме, които ни отделят от божествения източник на благодат.

Ако в сънищата са присъствали повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако в съновиденията ви са се появили духовни символи (храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите за това. Може би сте се откъснали от материалния свят и сте се отклонили към духовния свят така, че сте загубили досег с реалността.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното. Сънищата в този лунен ден носят в себе си ключ към решението на вашите проблеми и ви предлагат помощ. Не изпускайте този момент.

За тези, които се занимават с духовни практики, могат да бъдат споходени в сънищата си от невероятни откровения.

Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънят в неделя може да бъде пророчески или да не носи никаква информация. Отговорът зависи от това до колко ясен и ярък е бил сънят. 

В неделя сънищата са свързани с почивка, релаксация, пътуване и често могат да се сбъднат, като най-вероятно това ще се случи скоро.

Сънищата в неделя се влияят от Слънцето. 

Често те са леки и олицетворяват творческата ви страна. Неделните сънища са особено реалистични, доброжелателни, топли, обикновено оставят в паметта ярък спомен и неволно искаме да видим продължението им.

Те показват какво ще се случи в близко бъдеще, дали мечтите и стремежите ни ще станат реалност. По принцип, настроението на съня съответства на това, което се случва в реалния живот. Например, ако сте сънували, че участвате в страхотен празничен купон, тогава ви очакват приятни промени в живота ви. И те скоро ще се случат.

Сънищата, които са тежки и мрачни, оставят неприятен привкус, най-вероятно показват, че сте много претоварени.  Това е един вид предупреждение да се грижите за здравето си, да се опитате да се отпуснете, да си почивате повече, да не се обременявате с ненужна работа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати