Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 10.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 10.05.20

Сънищата и Луната – неделя – 10.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 18 лунен ден

Сънищата от 18-ия лунен ден лишават тялото от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре, иначе можете да се събудите уморени.

Днес сънищата могат да ви донесат полезна информация. Насън можете да видите нещо, което пречи на вашия напредък. Те често показват проблем, който ни смущава и как да го разрешим, или да ви насочат към лек за вашето заболяване, ако има такова.

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата реалност. Трябва да сравните сънуваното с пътя си в живота и по този начин ще можете да разберете колко далеч от желания идеал сте в реалния живот. 

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате или че участвате в някакво приключение. Пътуването може да не  е само във физически план, а и като духовно търсене. Пред вас може да се отвори „порта на възможностите”, затова се опитайте правилно да интерпретирате сънищата си.

Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки нашите усилия в необходимата посока.

Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в хармония. В тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

Сънищата в неделя

Неделя е под управлението на Слънцето, свързано с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата в това време показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

В първите часове на неделния ден можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - помрачавайки радостта ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови идеи, нещо позитивно ще влезе в живота ви.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети