Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 10.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 10.11.19

Сънищата и Луната – неделя – 10.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 14 лунен ден

Сънищата на този ден не се сбъдват. Не се разстройвайте, ако сте сънували тежък или тъжен сън. Не му придавайте голямо значение, тъй като образите, които сте видели, вероятно ще останат игра на вашето подсъзнание.

Не търсете отговори на сънищата си в четиринадесетия лунен ден във външни източници, всички отговори вече са вътре във вас. Не е необходимо да търсите скрити символи и знаци в тях и да четете различни съновници. По-добре опитайте да погледнете вътре в себе си.

Образите, които идват при нас чрез съня в този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв начин не е свързан с външния свят. Те ни насочват към някои аспекти на нашата личност, които изискват специално внимание сега. Може би трябва да поработите върху някои отделни черти на вашия характер, да промените нещо в него, да се откажете от някои принципи и навици.

Сънища при Луна в Овен

При Луна в Овен сънищата са динамични, живи, те предвещават събития, които силно могат да повлияят на личността на този, който ги сънува. Може да сънувате, че активно действате, бягате някъде, биете се с някого.

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си.

Сънища в неделя

Слънцето като управител на неделния ден влияе върху сънищата и те могат да се тълкуват като положителни. Светлината на нашето основно светило в Слънчевата система ще разсее всяка тъмнина и ще помогне да се намери изход, дори когато е трудно да се открие.

Ако сте имали хубав и лек сън, за отдих и развлечения, спокойно може да се тълкува! Ако сте имали обаче лош сън, забравете за него.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети