Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 11.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 11.04.21

Снимка:

Сънищата на 28 лунен ден (до 06:55ч)

Сънищата на 28 лунен ден често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата на този лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са „вик от душата“ за проблеми и неприятности от изминалия лунен месец, предимно в личния живот, могат да бъдат също съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията, които сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване.

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си може да видите предишен живот. Метафизиците също твърдят, че насън можем да се срещнем с нашия духовен водач, който ще ни води и дава озарение. Това в повечето случаи е невъплътена същност, с която сме били свързани в минали животи. Тази същност продължава да ни следва, тя се стреми да ни покаже пътя към духовното израстване. Често водачите се появяват в сънищата, когато умът спи и не им пречи да достигнат до нашата вътрешна същност.

Сънища при Луна в Овен

Сънищата, които имате по време на този транзит, почти сигурно ще показват състоянието на текущите ви работи и могат да служат като ориентир за тези, които преодоляват труден житейски път към конкретна цел.

Сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си.

Сънищата са изключително трудни за тълкуване поради тяхната емоционалност. В тях често не присъстват обективни материални фактори, на които можете да се опрете (например цвят, вода, болка, конкретни хора, животни, други неща и т.н.).

Ако обаче под Луна в Овен сте имали сън, в който изпитвате дълбоко чувство на безсилие, разочарование и депресия, това почти сигурно отразява невъзможност за реализиране в реалния живот.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още