Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 11.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 11.08.19

Сънищата и Луната – неделя – 11.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 11 лунен ден

Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата нямат никакво значение.

На този ден, сънищата рядко означават нещо. Все пак някои сънищата от тази нощ ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е  наред в живота ви.

Ако обаче сънищата ви са статични, скучни, без емоции, нямате много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. Особено внимателно трябва да се отнесете към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Сънищата в събота срещу неделя

Неделя е под управлението на Слънцето, свързан с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата в това време показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

В нощта на събота срещу неделя можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - помрачавайки радостта ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови идеи, нещо позитивно ще влезе в живота ви.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати