Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 11.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 11.10.20

Сънищата и Луната – неделя – 11.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата, които се сънуват при намаляваща Луна, означават нещо, което скоро ще загуби смисъл за нас и ще напусне живота ни. Ако видим отрицателен сив и мрачен сън, който предизвиква страх, безпокойство и тъга, тогава този сън в реалния живот е добър символ.

Тези сънища ще ни освободят от всички проблеми, носейки ни духовна хармония и увереност в бъдещето. Положителните сънища няма да се сбъднат при намаляващата Луна.

Не бива да се разстройвате, защото в тези сънища можем да видим какво е излишно в живота ни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети