Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 12.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 12.01.20

Сънищата и Луната – неделя – 12.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 18 лунен ден

Сънищата от 18-ия лунен ден лишават тялото от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре. Иначе можете да се събудите уморени.

Днес сънищата могат да ви донесат полезна информация. Насън можете да видите нещо, което пречи на вашия напредък. Те често показват проблем, който ни смущава и как да го разрешим, или да ви насочат към лек за вашето заболяване, ако има такова.

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата реалност. Трябва да сравните сънуваното с пътя си в живота и по този начин ще можете да разберете колко далеч от желания идеал сте в реалния живот. 

Сънища при Луна в знак Лъв

Повечето от сънищата в този период са свързани с творческата ни дейност, както и със състоянието на нещата на нашия любовен фронт.  Изобщо не е необходимо работата ви да бъде свързана с изобразителното изкуство или да сте дълбоко влюбени. Така наречените творчески сънища в дните на Лъва ни предоставят прекрасна възможност да открием за себе си тези творчески аспекти в живота си.

Могат също така да подскажат как подобрите материалното си благополучие, къде да инвестирате усилия с най-голяма полза.

Възможни са и кошмари. Причината за това се крие в енергията, с която Луната ни зарежда в огнените знаци. Повишената активност и импулсивността, контактите с голям брой хора през деня са доста плодородна почва за нашия уморен организъм и мозък, които ни изпращат съновидения под формата на плашещи образи и сюжети.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати