Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 13.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 13.09.20

Сънищата и Луната – неделя – 13.09.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 26 лунен ден

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Те разкриват тайните страни на душата. Може да имате също сънища, които подобряват настроението.

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Ако в сънищата си в двайсет и шестия лунен ден проявявате такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че сте такива и в реалния живот.

Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, тогава имате твърде ниско самочувствие.

Ако видите мълния в съня, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата си.

 

Сънищата в неделя

В неделя сънищата се влияят от Слънцето и са свързани с почивка, релакс, пътуване, любими хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи творческата ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, но през целия ден ще си спомняте важни пасажи от съня.

Ако сте имали радостен и приятен сън, очаквайте скоро среща с интересен човек, който ще ви вдъхнови. Възможно е да срещнете половинката си, ако сте сами или да разрешите възникнал конфликт или спор. Вие сами може да откриете в себе си нови способности или таланти.

Сънят, който оставят неприятен послевкус, тежък и тъмен, най-вероятно показва, че сте много пренапрегнати. Обърнете внимание на такъв сън, това е вид предупреждение, грижете се за здравето си, опитайте се да се отпуснете, да релаксирате повече, не се претоварвайте с ненужна работа.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети