Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 13.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 13.10.19

Сънищата и Луната – неделя – 13.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 15 лунен ден

15 лунен ден се смята за сатанински и не е необичайно да имате ужасни сънища. Сънищата на този ден са повече като огледало на вътрешния ни свят. От дълбините на нашето подсъзнание в този ден могат да се появят плашещи образи. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия характер. 

Трябва да се вгледате много внимателно във всичко, което виждате, да се опитате да го запомните и анализирате. Най-вероятно сънят ще бъде един вид код, който трябва да се разтълкува правилно, за да се решат текущите проблеми и трудности.

Ако в сънищата ви има много светлина и цветове, трябва усилено да поработите за усилване на вашите положителни качества. 

Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и мрачни цветове, тогава се замислете, навярно не всичко в живота ви е правилно.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновници, символите като правило, са индивидуални, те не могат да се тълкуват еднакво за всички. Само вие можете да разберете какво иска да ви каже подсъзнанието ви чрез този или онзи образ.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната преминава през знаците на Зодиака, енергията на съответния знак се отразява в ежедневните дела и също намира отпечатък в сънищата, които виждаме в този момент. Гледайки лунния календар, можете да разберете какво ще сънувате през нощта и как да интерпретирате съня.  

Овенът е първият знак на цикъла, през който минава Луната, правейки пълна обиколка около Зодиака. Ярки и запомнящи се - това са най-честите сънища по време на преминаването на Луната през този знак. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел, както и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Почти сигурно можете да очаквате, че сънят по време на преминаването през знака Овен на Луната ще бъде свързан, по един или друг начин, с нашия личен успех (или, напротив, с нашите лични провали). 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати