Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 14.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 14.06.20

Сънищата и Луната – неделя – 14.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували принадлежат на 23 лунен ден

Повечето от сънищата на този лунен ден са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите с лошо чувство и да ви е тежко на душата. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва на обратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънищата са свързани с вашия вътрешен свят, чрез тях вашият подсъзнателен ум се опитва да ви предаде важна информация. Например, с внимателен анализ на сънищата, можете да видите неочакван изход от ситуация, която дълго време ви притеснява.

Единственият недостатък на сънищата в този лунен ден е, че са много трудни за правилно тълкуване. Те са пълни със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак - вашите лични намерения, планове, цели. Можете да видите какво ще ви помогне да станете първи, ако се стремите към това.

Всичко, което виждате насън, докато Луната е в този знак, подчертава най-ярките качества на вашата личност и показва начин на действие, който може да ви направи забележими, известни или да посочи как да бъдете по-добри от другите.

Сънищата под Луната в Овен винаги са свързани със състезание в нещо и връзките с противоположния пол. Нощното светило ни настройва да получаваме съвети, свързани с победи и състезания, в които участваме, било то състезание с колега или състезание за вниманието на човек, който харесваме. Те намекват за ситуации и отношения, в които „има война“ и нестабилност, напрежение.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети