Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 14.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 14.07.19

Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 12 лунен ден (от 18:06ч на 13 юли до 19:07ч на 14 юли)

Сънищата през този период отразяват вашето духовно израстване. При правилно тълкуване ще можете да разберете какви вътрешни конфликти имате, които ви отделят от божествения източник на благодат. Ако сте сънували повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако в съня си сте видели много духовни образи и знаци (например, сънувате храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите и за това. Може би сте станали толкова откъснати от материалния свят и сте се отклонили към света на духовността, че сте загубили досег с реалността и се извисявате в облаците.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на различни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден.

Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Значение на някои символи:

Море/океан – символизира морето на живота, подсъзнанието и интуицията. Време е да се вглъбите в първичната мъдрост на подсъзнанието си, да се вслушате в интуицията.

Планина – символ на духовен подем или достижима цел и възможности. Ако се изкачвате на планината, значи се движите към целта си. Ако слизате от планината, символизира, че се отдалечавате от целта си. Може да бъде символ както на преграда, така и на откриваща се възможност, в зависимост от другите знамения.

Облак – чистите облаци означават духовен подем, асоциират се с душевен мир. Буреносните облаци могат да предвещават духовни търсения. В душата ви назрява буря. Могат също да бъдат признак за личностно очистване или на пространството около вас.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още