Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 15.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 15.03.20

Сънищата и Луната – неделя – 15.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко сте осъзнати творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

 Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас. Нечии сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Днес само един символ в съня има значение. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво приключение. Пътуването може да не е само във физически план, а и като духовно търсене. Пред вас може да се отвори „порта на възможностите”, затова се опитайте правилно да разтълкувате сънищата си и да разберете какви са. Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя, по който да насочим нашите усилия в необходимата посока. 

Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в хармония. В тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

Синият цвят в сънищата под Стрелец може да показва, че сте избрали правилния духовен път.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети