Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 15.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 15.09.19

Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 16 лунен ден

Често сънищата на този лунен ден са пророчески, но понякога те са просто огледало на нашето вътрешно състояние. И вие сами трябва да определите кои от тези сънища сте видели тази нощ.

Пророческите сънища, като правило, ще бъдат доста реалистични. Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги. Може да сънувате познати места. Картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и бъдат изтълкувани. Голяма е вероятността този сън да е пророчески.

Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вашето вътрешно психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук никакви съновници няма да ви помогнат, опитайте се да разберете какви черти и проблеми ви се разкриват чрез подобен сън. 

Ако правилно изтълкувате тези образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънищата днес са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. Сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възстановяване на болния човек. Здравият човек, благодарение на сънищата си се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

 

Сънища в неделя

В неделя Слънцето влияе върху сънищата и те могат да се тълкуват като положителни. Светлината на нашето основно светило в Слънчевата система ще разсее всяка тъмнина и ще помогне да се намери изход, дори когато е трудно да се открие. 

Ако сте имали хубав и лек сън, за отдих и развлечения, спокойно може да се тълкува! Ако сте имали обаче лош сън, забравете за него.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив