Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 15.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 15.11.20

Сънищата и Луната – неделя – 15.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 07:08ч)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи.  

Луната все още е в знак Скорпион, затова сънищата могат да са изпълнени с мистика. Понякога приличат на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която пристига в този период чрез съня, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите, които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме. 

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание. 

 

Сънища при новолуние 

По това време цялата енергия се подновява, включително и лунната. В този период собствените мисли твърде често преминават в сънищата ни и се развиват вече там. По този начин може да си спомните нещо важно, отдавна забравено и което ще стане полезно в близко бъдеще.

Сънищата ще помогнат да се намери решение на всички натрупани проблеми и ситуации, от които преди това не сте виждали изход.

По време на новолуние има пълно обновяване и прераждане на всичко живо, така че защо да не се възползвате от предлагания шанс и да не планирате така желаното щастие за бъдещето.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати