Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 15.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 15.12.19

Сънищата и Луната – неделя – 15.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи, но те не се сбъдват. Могат обаче да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е твърде лесно да се направи погрешно заключение след съня, затова се препоръчва сънищата, попадащи в този лунен ден, да се тълкуват само от тези, които имат много опит в това.

Много вероятно е да сънувате, че се карате със семейството си, с близки хора или че възникнат проблеми в семейството, породени от вашето поведение. 

Сънищата за деветнадесетия лунен ден могат да ви покажат скритите аспекти на личността ви. Това, което е дълбоко скрито от подсъзнанието, може внезапно да ви се разкрие насън. Имайки предвид това, можете не само да идентифицирате своите плюсове и минуси, слабости и силни страни, но и да работите с тях, да ги подобрите и да се отървете от ненужните комплекси.

 

Сънищата, които сте сънували до 06:00 ч. са още под влияние на Луна в знак Рак.

Сънищата ни през този период са неразривно свързани с темите на дома, домашното огнище.

Всъщност, сънищата в Рак разкриват връзката с духовните сфери и тънките нишки на отношенията между тези, с които сте свързани емоционално и тези, които са ви близки. В тези сънища може да се види истинската същност на такава връзка, можете да разберете колко е силна, истинска и заслужава ли си.

Не е задължително в съня си да виждате лицата на вашите родители или деца, дома си. Но по един или друг начин по-голямата част от сънищата в дните на Луна в Рак са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието ви.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да означават наличието на някаква зависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този период да е предупреждение, че прекомерната ви емоционалност няма да доведе до нищо добро. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате конструктивна критика или имате зависимост от някого (може би само от нечие мнение).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети