Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 16.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 16.05.21

Сънищата и Луната – неделя – 16.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 5 лунен ден (до 09:09ч)

Ако се събудите с тежко чувство, това е сигурен знак, че е време да промените нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се тълкува като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови положителни енергии и ще ви донесе лекота.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и балансирано в живота и съдбата ви. Има ясна предпоставка за прояви на разточителство, лекомислие, гняв. Ако сте сънували неприятен сън – може би трябва да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища трябва да се прави особено внимателно, защото те отразяват вътрешния свят и състоянието на човека. Дешифрирането на символи и асоциации дава възможност да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното усъвършенстване и развитие или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или пък постоянно се въртите в кръг в едно положение. 

Слушайте собствената си интуиция и тя ще ви подскаже как да намерите изход от тази ситуация. Това е период на трансформация на духовното състояние и подготовка за външни промени.

Сънища при Луна в Рак

Сънищата през този период са неразривно свързани с темите на дома, домашното огнище. Не е задължително в съня си да виждате лицата на вашите родители или деца, дома си. Но по един или друг начин по-голямата част от сънищата в дните на Луна в Рак са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието ви.

За мнозина работата е втори дом (ако е в добрия смисъл на думата). Отдават й много сила и енергия, прекарват по-голямата част от времето си там, затова на някои хора сънищата могат да се отнасят за мястото на работа, колеги, приятели от работата.

Всъщност, сънищата в Рак разкриват духовните сфери и тънките нишки на отношенията между тези, с които сте свързани емоционално и тези, които са ви близки. В тези сънища може да се види истинската същност на една такава връзка, да разберете колко е силна, истинска и заслужава ли си.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да означават наличието на някаква зависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този период да е предупреждение, че прекомерната ви емоционалност няма да ви доведе до нищо добро. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате конструктивна критика или имате зависимост от някого (може би само от нечие мнение).

Като цяло може да се каже, че шансовете сънищата в дните на Рака да станат реалност са, когато Луната се появи отново в един от водните знаци (Рак, Скорпион, Риби).

Разбира се, времето на изпълнение на съня се влияе от мащаба на сънуваното и обстоятелствата около вас. Ако например искате да имате свой дом, но досега нямате възможност за това, работите по въпроса, мечтаете си за него, в този случай изпълнението на такава мечта може да се осъществи за по-дълго време.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети